Op de eerste dag van het ADIDAS – INTERNATIONAAL RESIDENTIE JUDO TOERNOOI hebben de judoka’s van TJU hard geknokt en zelfs mee gedaan om de prijzen. Mikael Scharff (Erik Verlaan Sport) had de pech dat hij zijn eerste Wedstrijd verloor waardoor hij werd veroordeeld tot de herkansingen. Hierin won hij met uitstekend judo zes partijen op rij met ippon maar verloor helaas de laatste om brons en werd dus 5e. Yannick Straat (Erik Verlaan Sport – zie foto) begon zeer sterk maar verloor helaas de halve finale. Gelukkig wist hij zich te herpakken en won de partij om brons 🥉. Fayth Bakker (Judo De Voltreffer) verloor alleen de finale en werd 2e 🥈. Babs Mekenkamp (JV Anton Geesink) wist in de gewichtsklasse +63kg al haar partijen te winnen en werd dus kampioen 🥇. Tot slot wist Yentel Rison in de late avonduren nog een mooie zilveren medaille 🥈te veroveren in de klasse -63kg onder 21 jaar.