Top Judo Utrecht doet weer mee aan de Speculaaspoppenactie! Doel is om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Voor dit jaar hebben als spaardoel vervoer naar trainingskampen. Zoals jullie weten gaan we regelmatig op trainingskamp en het vervoer van en naar deze kampen is best duur. Een paar jaar geleden hebben we daar ook geld voor opgehaald maar dat is inmiddels op en daarom is dit een mooi spaardoel voor dit jaar. Dus hoe meer speculaaspoppen we verkopen hoe vaker we op trainingskamp kunnen.

STAP 1

Verkoop zoveel mogelijk speculaaspoppen vóór 10 november! Let wel op; de speculaaspoppen die jij verkoopt worden aan jou geleverd. Je moet ze dus zelf uitdelen.

STAP 2

Informeer de klant dat hij/zij direct moet betalen. (via iDEAL) Dit kan door naar de volgende URL te gaan: https://app.speculaaspop.nl/vereniging/top-judo-utrecht

Deze site kun je bijvoorbeeld ook via whatsapp delen. Zorg er wel voor de mensen jouw naam invullen bij “verkoper”.

Dit jaar is het ook mogelijk om je klant één of meerdere speculaaspop(pen) aan de voedselbank te laten doneren. Als jouw klant dat wil doen dan laat je ze Voedselbank invullen bij de naam van de besteller. Wij zorgen er dan voor dat de speculaaspoppen bij de voedselbank worden bezorgd. Dan steun je twee goede doelen in één keer.

STAP 3

Vlak voor Sinterklaas ontvang je op de training al de door jou verkochte speculaaspoppen inclusief een lijstje van de mensen waaraan je ze verkocht hebt. Bezorg ze zo snel mogelijk.

WIST JE DAT?

  • De verkoopprijs van de speculaaspop € 6,- per stuk is
  • Dat deze pop maar liefst 500 gram is?
  • Daarvan dus minimaal € 2,78 naar de clubkas gaat?;

Met deze opbrengsten kunnen we heel veel leuke dingen realiseren voor Top Judo Utrecht, die zonder deze actie niet mogelijk waren. Vorig jaar hebben we veel geld opgehaald voor een mooie Judo Sporttas. Helaas is er vertraging in de levering, maar ze zijn onderweg van Verweggistan naar Nederland en we hopen de tassen voor Sinterklaas bij jullie te hebben. 

Voor meer informatie is er een speciale actiewebsite gelanceerd: www.speculaaspop.nl. Daar kun je alle informatie vinden over de deze actie.

Succes en natuurlijk worden de beste verkopers weer in het zonnetje gezet.