Het was zinderend spannend zaterdag tijdens het Open Flevolands Kampioenschap in Lelystad. Zowel op de tribune als op en rond de matten werden met spanning de verrichtingen van Fleur in Tallinn gevolgd. Maar de 47 TJU deelnemers wisten het hoofd koel te houden en hebben beslag gelegd op maar liefst 35 podiumplaatsen. Dit is de erelijst:
1e Plaats
Ayman Abdelghani Idrissi, Dian Bo Blokland (Judo Ryu Mackaay), Merel Visser (Judoschool De Midden-Betuwe), Joyce van der Kaaij (Judo de Voltreffer), Rico van der Wind, Guido van der Wind (S.V. Odijk), Adyen Souza de, Jaimy Stevens (Judo Ryu Rijkse) en Bram Hendriks (BVM De Meern).
2e Plaats
Julian Baken, Youri Besamusca, Dave Aarts, Dylan Luca, Luuk Nieboer, Sander Looy, Patrick Bakker, Diede van Rheede (Judo Ryu Mackaay), Jill Bontrop (Judo de Voltreffer), Raman van Wee, Theo Agrest (Erik Verlaan Sport), Aron van Kesteren, Goos Stam (Judovereniging Groot Houten) en Yentel Rison (Judo Ryu Rijkse).
3e Plaats
Yannick Schoots, Björn Middelkoop (Judo Ryu Mackaay), Luc Vink, Tommy Agrest, Eddie Agrest (Erik Verlaan Sport), Arne Steemers (Judo Ryu Rijkse), Ivo Donkervoort, Freek Hendriks (BVM De Meern), Nick Peek (Judo de Voltreffer), Lars van den Burg, Menno Peijnenborgh (Judovereniging Groot Houten) en Sam Waroux (Judovereniging Anton Geesink).
Een speciale vermelding is er voor Jill Bontrop die in een veel zwaardere klasse (+48 kg) toch een tweede plaats behaalde. En voor de pechvogels Dylan en Dave die ondanks een opgelopen blessure tweede werden. Alleen Lars was zo onder de indruk van de prestatie van Fleur dat hij vergat om op het podium te gaan staan. De organisatie had hiervoor gelukkig begrip en heeft zijn huldiging overgedaan.
Dit was een waardige afsluiting van het wedstrijdseizoen.