12 maart 2016. Op het Nederlands Kampioenschap Judo in de leeftijdscategorie tot 15 jaar hebben twee judoka’s van team Top Judo Utrecht (TJU) het podium gehaald. Christaan Hendriksen (Judo Ryu Mackaay, klasse tot 66 kg) greep met overmacht de titel Nederlands Kampioen en Johnathan Gefferie (JV Groot Houten, klasse tot 42 kg) behaalde een mooie derde plek.

De 13-jarige Johnathan won zijn eerste partijen glansrijk op ippon. In de halve finale stond hij tegen de latere winnaar. Helaas moest Johnathan in een spannende partij het onderspit delven. In de strijd om het brons koos hij voor een aanvallende stijl en nam hij alle risico’s. Hij werd beloont met winst en een fantastische bronzen medaille. De eveneens 13-jarige Christiaan wist vanaf de eerste partij te domineren. Door zijn strijdlust en zelfvertrouwen moesten zijn tegenstanders een voor een het onderspit delven. De finale besliste hij in stijl met een schitterende ippon en bereikte Christiaan het hoogst haalbare: Nederlands kampioen.