Help jij onze judoka’s op weg naar de TOP?

https://voorjestadsie.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/187/judokas-op-weg-naar-de-top?fbclid=

Top Judo Utrecht gaat regelmatig op trainingsstage met een groep judoka’s. Een lang weekend weg onder begeleiding van de trainers. Met als doel veel en hard trainen met judoka’s uit binnen- en buitenland. Zo krijgen de judoka’s internationale ervaring. Superbelangrijk in de ontwikkeling van breedtesport naar topsport. De Dojo in Bremen, Erfurt, Berlijn, Lommel en Koksijde maar ook in Rotterdam en Nijmegen kennen onze judoka’s inmiddels goed.

Natuurlijk laten we de judoka’s niet lopen naar de trainingsstages. Dat doen we met gehuurde busjes. De trainers rijden die bussen overal naar toe. De judoka’s stappen in en komen zo goed uitgerust de judomat op.

Het verblijf betalen de judoka’s zelf. Om de ouders te ontlasten betaalt Top Judo Utrecht de rekening van het vervoer. Nu onze sponsoractiviteiten (cash crew-actie, Koningsdag en workshops) door het Corona virus zijn weggevallen, vragen we jouw hulp om trainingsstages te blijven bezoeken.

Help jij ons met het betalen van de busjes? 

Het huren van een busje kost Top Judo Utrecht €90 per dag. Met 7 trainingsstages in een seizoen en 2 of 3 busjes per trainingsstages lopen de kosten al snel op. Vanaf september gaan we weer de judomat op! Help jij ons om €3.500 voor de start van het judo-seizoen 2020-2021 bij elkaar te hebben?

Doneer dan nu!

Elke donateur is welkom! We hebben ons eigen TJU-ganzenbord spel ontwikkeld, speel je de komende tijd mee en volg jij onze spaarpot-bus van start naar finish?

Elke donatie brengt ons een vakje verder naar de finish. Via de locaties van onze trainingsstages in Nederland, België en Duitsland komen we zo met ons eigen blauw-witte spaarpot-busje aan bij de finish. Judoka’s houden ervan om met een aantal sterke worpen te winnen. Jij kunt ons unieke ganzenbordspel winnen met een mooie donatie van €50,-. Een compleet spel met pionnetjes en dobbelsteen ontvang je voor een donatie vanaf €100. En de blauw-witte Top Judo Utrecht spaarpot-bus geven we weg aan de judoka die aan het eind van de actie de hoogste donatie heeft binnen gebracht.

Heeft u een bus(je) beschikbaar, reageert u dan ook? Uiteraard zijn wij hier ook mee geholpen en krijgt u een mooie beloning van ons terug.