Sinds enkele weken zijn we gestart met buitentrainingen voor alle TJU judoka’s. Waarbij sinds vorige week ook de -18 judoka’s elkaar weer mogen vastpakken. Het is goed te zien dat alle TJU-ers deze mogelijkheden met zo veel inzet en plezier hebben aangegrepen om hard te werken aan ‘iedere dag een beetje beter worden’ en ‘het beste uit jezelf halen’. Zelfs een beetje regen kon de judoka’s niet stoppen vorige week!!
Langzaamaan worden de mogelijkheden om samen te trainen verruimd. Zo is bijvoorbeeld ook het TJU krachttraining programma weer opgestart. Sportcentrum Olympos heeft een buitengym gecreëerd met de benodigde voorzieningen voor judoka’s.
 
Wij breiden de (buiten)trainingsmogelijkheden wederom uit. Hiermee bereiden we ons voor om straks weer in de zaal op de judomat te kunnen trainen.
AANWIJZINGEN VOOR OUDERS EN VERZORGERSVoor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;Check voordat jullie naar de training vertrekken de Facebook pagina van TJU;informeer uw kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen;stem met je kind je contactgegevens af zoals 06-nummer;meld je kind(eren) tijdig aan, zodat de organisatie rekening kan houden met de toestroom;breng je kind(eren) alleen naar de sportlocatie wanneer er een sportactiviteit voor jouw kind(eren) gepland staat;breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts;breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat uw kind tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet uw kind thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;reis alleen met jouw kind(eren) of kom met personen uit jouw huishouden;als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren);kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit op de sportlocatie;volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders en bestuursleden.