We hebben gelukkig toestemming om met de TJU judoka’s te starten met buitensport activiteiten. Naast het feit dat wij het fijn voor jullie vinden om weer lekker in groepsverband te kunnen sporten, vinden wij het ook heel belangrijk dat jullie weer goed worden voorbereid voor de opstart van het nieuwe judoseizoen. Vooralsnog staat dit gepland voor 1 september dit jaar.
 
Wat gaan we doen?
Vanaf donderdag 14 mei zal er wekelijks een training worden verzorgd voor de judoka’s onder 13 jaar en een training voor de judoka’s boven 13 jaar.
We gaan dit doen op een voor ons vertrouwde locatie, bij de sporthal lunetten in Utrecht.
Zoals vanzelf sprekend gaan wij dit organiseren in de lijn van de door het RIVM en NOC/NSF opgestelde protocollen. Ik verzoek jullie dan ook met klem om de onderstaande aanwijzingen goed door te lezen en je daaraan te houden.
ORGANISATIEVoor TJU is de coördinator/corona-verantwoordelijke:
Fred Sijnhorst
Tel: 06 12991621
e-mail: fsijnhorst@topjudoutrecht.nl
UITVOERING
Trainingen op donderdag avond
Tijden:Groep1 (onder 13 jaar): 18.00 – 19.00Groep2 (boven 13 jaar): 19.15 – 20.15De deelnemers melden zich 10 minuten voor aanvang bij de hoofdingang van de sporthal Lunetten.
 
Sportkleding: Sportschoenen, (korte)broek, shirt en afhankelijk van de weersomstandigheden een trainingsjack.Houd er rekening mee dat de kleding een beetje vuil kan worden.
Overige zaken:Gevulde bidon
Benodigde informatie voor de volgende training wordt in voorkomend geval gepubliceerd op de Facebook pagina van TJU (https://www.facebook.com/TopJudoUtrecht#!/profile.php?id=100003625123728)
Aan-/afmelden:Deelnemers dienen zich wekelijks vòòr donderdag 15.00 aan te melden per e-mail op fsijnhorst@topjudoutrecht.nl
Last minute afmeldingen gaarne per app naar Fred.
AANWIJZINGEN VOOR DE SPORTERS
Check voordat je naar de training vertrekt de Facebook pagina van TJU;blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°);blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;meld je tijdig aan voor de sportactiviteit of volg de afspraken van je gemeente/sportaanbieder, zodat de organisatie rekening kan houden met de toestroom;kom alleen naar de sportlocatie wanneer er voor jou een sportactiviteit gepland staat;reis alleen of kom met één persoon uit jouw huishouden;kom in sportkleding naar de sportlocatie en houd er rekening mee dat de sporthal gesloten is;kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit naar de sportlocatie en wacht op aanvang op de daarvoor aangewezen plek;wanneer je met de fiets komt volg dan de aangegeven route naar de stalling en volg de aanwijzingen op van de organisatie (Fred, Marcel, Angela of één van de bestuursleden);sporters van +13 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters. Bij sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde;gebruik zoveel mogelijk alleen eigen materialen. Als er gedeelde materialen gebruikt worden, rouleer deze niet en desinfecteer reinig de materialen direct na gebruik met water en zeep of reinigingsdoekjes. Reinigen van een voetbal en dergelijke is niet nodig. Materialen die veel met de handen worden aangeraakt na gebruik reinigen;neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken;hoest en nies in je elle boog en gebruik papieren zakdoekjes;ga voordat je naar de TJU-training vertrekt thuis naar het toilet;was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden;was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie;douche thuis en niet op de sportlocatie;vermijd het aanraken van je gezicht;schud geen handen;verlaat direct na de sportactiviteit de sportlocatie.
AANWIJZINGEN VOOR OUDERS EN VERZORGERS
Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;Check voordat jullie naar de training vertrekken de Facebook pagina van TJU;informeer uw kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen;stem met je kind je contactgegevens af zoals 06-nummer;meld je kind(eren) tijdig aan voor de sportactiviteit of volg de afspraken van je gemeente/ sportaanbieder, zodat de organisatie rekening kan houden met de toestroom;breng je kind(eren) alleen naar de sportlocatie wanneer er een sportactiviteit voor jouw kind(eren) gepland staat;breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts;breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat uw kind tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet uw kind thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;reis alleen met jouw kind(eren) of kom met personen uit jouw huishouden;als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren);kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit op de sportlocatie;wanneer je je kind met de auto brengt rijd dan niet tot voor de deur maar blijf op de hoofdweg (Zwarte Woud). Zet je kind(eren) af, keer op de parkeerplaats voor de school en maak plaats voor anderen. Het zogenaamde ‘kiss and ride’ principe.volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders en bestuursleden.