Speculaaspoppen actie

Beste judoka’s en ouders,

Top Judo Utrecht doet mee aan de Speculaaspoppenactie! Het doel is om in 1 week tijd zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen en we hebben hierbij jouw hulp nodig.

WAAR SPAREN WE VOOR?

We willen graag dat alle Top Judo Utrecht Judoka’s een mooie judo sporttas kunnen krijgen. We zijn hier ook sponsoren voor aan het zoeken maar deze speculaaspoppen actie gaat hier zeker bij helpen. Dus hoe meer poppen je verkoopt des te eerder heb je zo’n mooie judo sporttas van Top Judo Utrecht. 

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?

STAP 1

Verkoop zoveel mogelijk speculaaspoppen vóór 16 november! Let wel op; de speculaaspoppen die jij verkoopt worden aan jou geleverd. Je moet ze dus zelf uitdelen. Die tante in Australië is misschien dan niet het beste idee maar je judomaatjes bij je thuisclub dan weer wel!

STAP 2

Informeer de koper dat hij/zij direct moet betalen. Dit kan op de volgende manieren:

  1. De kopers betalen bij jou contant of via een tikkie. Dit geld maak je uiterlijk 16 november over naar de TJU rekening NL25 RABO 0139 5437 08 onder vermelding van jouw voor -en achternaam en Speculaas.
  2. Vanaf 10 november kan de speculaaspop rechtstreeks gekocht worden door naar de volgende URL te gaan (eerder is deze nog niet actief): https://app.speculaaspop.nl/vereniging/top-judo-utrecht

Deze site kun je bijvoorbeeld ook via whatsapp delen. Zorg er wel voor dat de mensen jouw naam invullen bij “verkoper” Je kunt ook de potentiële koper de volgende QR-code laten scannen:

Je kunt dus ook zelf hier alle speculaaspoppen bestellen voor jouw bestellijst en in 1x met ideal betalen.

STAP 3

Vlak voor Sinterklaas ontvang je op de training de door jou verkochte speculaaspoppen inclusief een lijstje van de mensen waaraan je ze verkocht hebt (als ze via de website besteld hebben). Bezorg ze zo snel mogelijk, in ieder geval voor 5 december.

WIST JE DAT?

  • De verkoopprijs van de speculaaspop € 6,- per stuk is
  • Dat deze pop maar liefst 500 gram is?
  • Gemiddeld een lid 9 speculaaspoppen verkoopt?;
  • Daarvan dus minimaal € 3,11 naar de clubkas gaat?;
  • Dat als 100 leden gaan verkopen, de (gemiddelde) opbrengst: 9 x 3,11 x 100 = € 2.799,- is?

Met deze opbrengsten kunnen we heel veel leuke dingen realiseren voor Top Judo Utrecht, die zonder deze actie niet mogelijk waren.

Voor meer informatie is er een speciale actiewebsite gelanceerd: www.speculaaspop.nl. Daar kun je alle informatie vinden over de deze actie. Vragen kun je altijd stellen aan een van de trainers.

Succes!