Sponsoren

Sponsoringbeleid

De judoscholen en -verenigingen ondersteunen de activiteiten van Top Judo Utrecht. Maar voor talent-ontwikkeling is meer nodig. Top Judo Utrecht is op zoek naar sponsoren die de ontwikkeling van jeugdige talenten willen ondersteunen.

Wilt u als ouder ons helpen? Ga dan binnen uw netwerk het gesprek aan over de droom van uw kind! Bijgaande folder (Sponsor flyer TJU) is bedoeld als ondersteuning voor het gesprek. Of om eventueel achter te laten. Mocht er binnen uw netwerk een serieuze potentiële sponsorpartner zijn dan nemen we het gesprek graag van u over.  Mail ons op sponsoring@topjudoutrecht.nl

Deze sponsoren kunnen bedrijven zijn, maar ook particulieren. Voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld de firmanaam op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Ook zijn er de ‘Vrienden van Top Judo Utrecht’. Dit zijn particulieren of bedrijven die een bijdrage van € 100 willen doneren. Deze personen en bedrijven worden gedurende twee jaar op de website vermeld in de lijst “Vrienden van Top Judo Utrecht”.

Sponsoring in natura

Uiteraard is dit slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden, wij staan open voor elk idee met betrekking tot sponsoring en gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden. Een vorm van sponsoring in natura is bijvoorbeeld het gratis beschikbaar stellen van bestelbusjes voor de reizen naar de trainingsstages. Of het maken van professionele foto’s van onze judoka’s.

Bent u geïnteresseerd in sponsormogelijkheden, sponsoring in natura of wilt u graag eens kennismaken, neem dan contact op met TJU via  sponsoring@topjudoutrecht.nl

Wij zijn momenteel actief op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Wilt u uw naam verbinden aan TJU neem dam contact met ons op over de mogelijkheden.