Sponsoren

Sponsoringbeleid

De judoscholen en -verenigingen ondersteunen de activiteiten van Top Judo Utrecht. Maar voor talent-ontwikkeling is meer nodig. Top Judo Utrecht is op zoek naar sponsoren die de ontwikkeling van jeugdige talenten willen ondersteunen.

Wilt u als ouder ons helpen? Ga dan binnen uw netwerk het gesprek aan over de droom van uw kind! Bijgaande folder (sponsor-flyer-tju-versie-2-2017) is bedoeld als ondersteuning voor het gesprek. Of om eventueel achter te laten. Mocht er binnen uw netwerk een serieuze potentiële sponsorpartner zijn dan nemen we het gesprek graag van u over.  Mail ons op sponsoring@topjudoutrecht.nl

Deze sponsoren kunnen bedrijven zijn, maar ook particulieren. Voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld de firmanaam op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Ook zijn er de ‘Vrienden van Top Judo Utrecht’. Dit zijn particulieren of bedrijven die een bijdrage van € 100 willen doneren. Deze personen en bedrijven worden gedurende twee jaar op de website vermeld in de lijst “Vrienden van Top Judo Utrecht”.

Sponsoring in natura

Uiteraard is dit slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden, wij staan open voor elk idee met betrekking tot sponsoring en gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden. Sonja Klopper is vanaf begin dit jaar onze formele huisfotograaf. Zij verzorgt de profiel foto’s van onze internationale judoka’s. Een andere vorm van sponsoring in natura is bijvoorbeeld het gratis beschikbaar stellen van bestelbusjes voor de reizen naar de trainingsstages.

Bent u geïnteresseerd in sponsormogelijkheden, sponsoring in natura of wilt u graag eens kennismaken, neem dan contact op met TJU via  sponsoring@topjudoutrecht.nl

Onze sponsoren zijn:
De Boer (hoofdsponsor)
MKB Lease (hoofdsponsor)
UBN uitzendbureau (hoofdsponsor)
AAW (Algemene Aannemersvereniging voor Waterbouwkundigen)
Van Beek en partners
Connect Real Estate

Bedrijfsprofielen

MKB Lease
De filosofie achter judo is onder andere gekenmerkt door Jita Kyoei: in harmonie samenwerken en elkaars krachten bundelen om tot een wederzijds profijt te komen.
Dit is dezelfde filosofie die MKB Lease heeft over de samenwerking met de klant. Tijdens de leaseperiode adviseren we onze klanten. Maar zonder de informatie van de klant kunnen we geen advies uitbrengen. Door van elkaar te leren en informatie van elkaar in te winnen komen we tot de ideale samenwerking.
MKB Lease is de duidelijkste leasemaatschappij die gaat voor kwalitatieve en langdurige klantenrelaties. Dit bereiken we door kritisch en proactief te handelen, transparant te communiceren en door waar te maken wat we beloven.

 

UBN uitzendbureau
UBN Uitzendbureau bemiddelt in logistieke, industriële, horeca en administratieve banen tot en met MBO-niveau. Voor de bemiddeling van getalenteerde kandidaten op HBO en academisch niveau kunt u terecht bij UBN Professionals. UBN vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn op lokaal niveau. Wij hebben hierbij een voorkeur voor initiatieven voor de jeugd die gecombineerd worden met sport, vandaar dat wij Top Judo Utrecht een warm hart toedragen. De mooiste prestatie van TJU is dat jullie niet één persoon, maar heel veel talentvolle kinderen uit de regio Utrecht (en ook coaches) begeleiden en daarmee de mogelijkheid bieden hun dromen werkelijkheid te laten worden.