Verenigingen

Profielen sportverenigingen

Erik Verlaan Sport staat voor professioneel, vriendelijk en veilig
Ons motto is: Judo maakt je sterk
Erik Verlaan Sport heeft naast Ryu Mackaay aan de wieg van Top Judo Utrecht gestaan en medewerkers van Erik Verlaan Sport zetten zich actief voor Top Judo Utrecht in.

Judo Ryu Mackaay is een vereniging waar iedereen, van jong tot oud, meisjes en jongens, wedstrijd- en recreatieve judoka’s hun eigen judotalenten en judoambities kunnen waar maken.
Ons motto is: een leven lang met veel plezier naar judo!
Ryu Mackaay is naast Erik Verlaan sport de judovereniging die zich hard heeft gemaakt voor de oprichting van Top Judo Utrecht. Vanuit de gedachte dat het Utrecht van Anton Geesink een top sport club verdient.

De Voltreffer heeft tot doel de jeugd de basisbeginselen van judo bij te brengen en bij de gevorderden te schaven aan een nóg betere techniek.
Ons motto is: wij zien judo als een veilige en karaktervormende sport
De voltreffer is een van de deelnemende sportverenigingen van TJU.

Judovereniging Groot Houten
Judo betekent ‘zachte weg’. De weg naar geven en nemen, uitdelen en incasseren, vallen en opstaan, respect en discipline. Judo zien wij als een een educatieve sport. Judo is voor jong en oud.
Ons motto is: Judo is sporten en leren tegelijk.
Judovereniging Groot Houten is een van de deelnemende sportverenigingen van TJU.

Judovereniging Anton Geesink te Culemborg heeft als kernwoorden: Verantwoord, veilig en vertrouwd.
Ons motto is: Goed voor je zelfvertrouwen en met respect voor de ander.
Als wij toppers in onze vereniging verder willen helpen (bege)leiden we hen vol vertrouwen naar Top Judo Utrecht.

BVM De Meern is een recreatieve judovereniging waar plezier in het judo, gezelligheid en sportieve uitdaging op de eerste plaats komen. Judovereniging BVM de Meern is een van de deelnemende verenigingen van TJU.

Judoschool Ichido is een professionele, traditionele doch open
judoschool voor iedereen in Wageningen. Judoschool Ichido biedt
judolessen, Bu-Jitsu-Do: Zelfverdediging, weerbaarheidstrainingen, cursus Fit Veilig & Valbreken (55+), Zeker Bewegen en schooljudo aan.

Judo Vereniging IJsselmeer (JVIJ) is opgericht op 30 juni 1981 en aangesloten bij JBN (Judo Bond Nederland). JVIJ is de leukste judo vereniging van Flevoland en bij ons kun je judoka’s vanaf 4 jaar. We zijn te vinden in Lelystad in Sportcentrum De Koploper.

De Mix Nieuwegein Onder leiding van oud-kampioen en bondscoach Jiu Jitsu Barry van Bommel wordt er getraind bij DeMIX. Je kunt bij De Mix terecht voor judo kids lessen vanaf 4 jaar, maar er zijn natuurlijk ook lessen voor volwassenen. Judo en Jiu Jitsu zijn verschillende sporten. Maar bepaalde doelstellingen zijn bij deze lessen wel gelijk, zoals verbetering van de conditie en het verhogen van de weerbaarheid en het zelfvertrouwen. Je kunt het zien als stoeien met spelregels, voor jong en oud.

SportUtrecht

SportUtrecht maakt zich sterk voor de sportieve talenten in Utrecht. Dit doen wij onder de vlag van Regionale Topsport Organisatie Utrecht. Wij helpen verschillende organisaties op het vlak van talentontwikkeling. Bijvoorbeeld sportbonden, verenigingen en scholen. Dit doen we landelijk (in samenwerking met Centrum voor Topsport & onderwijs en het Nationaal Training Centrum Waterpolo), in de regio (Regionale Training Centra) en in Utrecht stad (Utrecht Talent Center en topsportverenigingen).

Ook zijn wij het directe aanspreekpunt voor individuele talenten, hun ouders en topsporters. Met onze expertise en faciliteiten proberen wij voor vele talentvolle sporters de route naar de top zo soepel mogelijk te maken. Denk hierbij onder andere aan goede trainingsaccommodaties, professionele begeleiding door experts, hulp bij huisvesting en sinds kort crowdfundingplatform Talentboek. Kortom: dé voorwaarden om topsport optimaal te kunnen bedrijven.

Topsportverenigingen ondersteunen wij op het gebied van allerlei thema’s en de inzet van experts.

Klik hier voor meer informatie over SportUtrecht en haar dienstverlening.

 

SportUtrecht houdt een overzicht bij van de Utrechtse sportkampioenen verdeeld in WKEKInternationaalNKoverige en Utrechtse team prestaties.
Al deze sporters maken kans op de titel Sportvrouw, Sportman, Sporttalent en Sportploeg van 2020. Kijk in het overzicht waar jij staat!