Afgelopen zaterdag reisden enkele TJU- judoka’s uit de -18 groep naar België om daar deel te nemen aan het Int. Antwerpen Open Judotoernooi. Er werd veel strijd geleverd en goede overwinningen geboekt. Velen bereikten na de poulefase het hoofdtoernooi alwaar verlies ook direct uitschakeling betekende. Twee judoka’s behaalden een uitstekende podiumplaats. Johnathan Gefferie (JV Groot Houten – zie foto) (-66 kg) en Esmé Scherrenberg (-70 kg) wonnen een welverdiende bronzen medaille.

Op zondag, de 2e dag van het toernooi, werden er medailles behaald in de de leeftijdsklasse -21 jaar. Yentel Rison won al haar partijen en kreeg goud omgehangen. Sander Looy (RTC Zuid-West – Judo Ryu Mackaay) eindigde op een mooie tweede plaats. Allen gefeliciteerd met dit resultaat!