Goud, zilver en brons in Venray! TJU heeft zich weer van haar beste kant laten zien.
Ruim 1600 deelnemers uit 30 landen betraden afgelopen weekend de wedstrijdmat tijdens het International Judo Tournament Venray, waaronder judoka’s uit Rusland, Israël, Tsjechië, Engeland, Duitsland, Litouwen, Frankrijk, Zweden, etc.

Zaterdag deed een kleine groep TJU -15 judoka’s een gooi naar de prijzen. En met succes! Een geweldige Gouden plak was er voor Zoë van de Berg (JVIJ) en een verdiende bronzen medaille werd gehaald door Babs Mekenkamp (JV Anton Geesink).
Een verdienstelijke 7e plaats was er voor Jonas van Dijk tot -55 kg.

Ook op de zondag waren de TJU judoka’s succesvol. ‘s Ochtends zette Jasper Haarbrink de toon door heel knap als eerste jaars -18 een Bronzen medaille te behalen. En de dag werd afgesloten met het Goud voor Max vd Heijden die zich in de categorie -73 kg, -21 jaar met louter ippon overwinningen tot kampioen kroonde.
1e: Max vd Heijden (foto-JV Groot Houten), Maureen Vos (foto)
2e: Irene Hesling (JV Groot Houten), Yentel Rison (foto).
3e: Jasper Haarbrink (JV Groot Houten), Esmé Scherrenberg, Sander Looy.
Johnathan Gefferie en Lars vd Burg verloren helaas de strijd om brons en grepen net naast een medaille. Met in totaal 9 klinkende medailles, twee vijfde plaatsen en een zevende plaats werd een mooi resultaat behaald! Alle TJU deelnemers hebben zich van hun beste kant laten zien en veel strijd geleverd!