De tussenstand van de AD clubheldenverkiezing is vandaag bekend gemaakt en Marcel Houtzager staat op de 3e plaats in de stad Utrecht. Dus we kunnen nog stemmen gebruiken. Er kan gestemd worden tot 16 november 2016.
Dus allemaal stemmen op Marcel via onderstaande link.
https://utrecht.clubheld2016.nl/beoordeel-jouw-clubheld

Verdient jouw Clubheld dit jaar ook een Award? Marcel Houtzager is genomineerd in het kader van de AD Clubheldverkiezing van de Amateursport.
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Er kan worden gestemd tot 16 november 2016.
Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,- te besteden voor de club.