Op de Districtskampioenschappen voor judoka’s tot 17 jaar hebben liefst vier judoka’s van Top Judo Utrecht een zilveren medaille bemachtigd.
Traditiegetrouw vonden de wedstrijden plaats in Sporthal ’t Riet in Ede. Rico van de Wind (15) van SV Odijk won in de zware categorie tot 81kg drie van de vier partijen met ippon. Fleur Den Dekker (14) van Erik Verlaan Sport verloor haar eerste wedstrijd van de gedoodverfde kampioen maar wist vervolgens de drie daaropvolgende partijen op zeer overtuigende wijze te winnen, ondanks een recent opgelopen polsblessure. Merel Visser (14) van JS De Midden-Betuwe won in de -63kg klasse drie van de vier partijen; uiteindelijk goed voor een zilveren plak. Steven van Bennekom (14) van JV Anton Geesink uit Culemborg maakte het kwartet zilveren medailles compleet; hij won vier van de vijf wedstrijden met als resultaat een fraaie tweede plaats. Ook andere judoka’s kwamen in Ede dicht in de buurt van een plek op het erepodium. Zo werd Raman van Wee (15) van Erik Verlaan Sport nipt vierde in de klasse tot 50kg.

In totaal kwamen er vijftien judoka’s van Top Judo Utrecht in actie op de Districtskampioenschappen -17.