Derde plaats voor het herenteam tijdens het Nederlands Kampioenschap Teams -18! In Almelo nam een dames- en een herenteam deel bestaande uit judoka’s uit de regio Midden (Rebel Huizen, vd Kamp, TMS, TJU).

Er werd in de eerste ronde gewonnen met 4 tegen 3. De tweede wedstrijd werd met 5 tegen 2 gewonnen van Top Judo Nijmegen. In de halve finale was Kenamju 1 de tegenstander. De halve finale werd met 4 tegen 3 verloren. De partij om brons was een spannende strijd maar de jongens trokken deze partij over de streep. Een welverdiende overwinning en daarmee behaalde ze de 3e plaats.

De dames misten 1 gewicht maar hebben met goede teamspirit laten zien erbij te horen. De eerste partij werd gewonnen van Talentbase 1 met 3 tegen 2. De halve finale ging nipt verloren met 3 tegen 2 van Topjudo Amsterdam. De partij om brons werd verloren met 3 tegen 2.