Op donderdagavond 22 maart vindt in de kantine van Sporthal Lunetten de eerste Vriendenavond Top Judo Utrecht plaats. Top Judo Utrecht is inmiddels ruim twee jaar actief en in de afgelopen jaren hebben veel bereikt. Dankzij de intensieve trainingen en de vele wedstrijden zijn de judoka’s enorm gegroeid, zowel mentaal als fysiek.

Er komt nogal wat bij kijken om wekelijks zo’n zestig judoka’s op de mat te hebben en deze te begeleiden naar toernooien, trainingsstages etc. Ondanks dat Top Judo Utrecht als organisatie grote slagen maakt kunnen we echter op heel veel fronten hulp gebruiken. Hulp van ouders bij het organiseren van activiteiten, voor logistieke ondersteuning maar vooral ook financiële steun is van harte welkom.

Omdat de achterban van Top Judo Utrecht met de maand groeit -en met die achterban ook het netwerk-, hebben we besloten om een bijeenkomst te organiseren waarbij zowel onze huidige sponsoren als mensen die geïnteresseerd zijn in sponsoring van harte welkom zijn. Zo kunnen we goed laten zien waar we nu precies mee bezig zijn en wat voor impact de organisatie heeft binnen de judowereld en daarbuiten.

Wij kijken er naar uit om zoveel mogelijk mensen te begroeten de 22ste!

Voor meer informatie over de Vriendenavond Top Judo Utrecht kunt u contact opnemen met Sander Khouw via sponsoring@topjudoutrecht.nl of op 06-11645688.